Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

21 i 22 de juny de 2011

“Course on Bioinformatics for Integrative Genomics”

Edifici Campus Mar (al costat del PRBB) a les 9:30 h.

Els propers 21 i 22 de juny tindrà lloc el “Course on Bioinformatics for Integrative Genomics” organitzat pel Laboratori de Genòmica Biomèdica del Programa d’Informàtica Biomèdica (GRIB) de l’IMIM/UPF.

L'objectiu del curs és proporcionar coneixements teòrics i pràctics en el camp de la Bioinformàtica per a la genòmica integrativa. Els assistents podran aprendre a manejar i analitzar dades genòmiques per a contestar preguntes específiques utilitzant eines desenvolupades en aquest laboratori: IntOGen, Gitools i Condel.

Algunes de les preguntes que s'abordaran són entre d’altres: Quines mutacions poden afectar la funció de la proteïna i quines són probablement neutrals?, quin dels gens afectats per aquestes mutacions són ja coneguts per estar involucrats en el càncer o altres malalties? o quines vies o processos biològics es veuen afectats per les alteracions transcriptòmiques detectades en el meu experiment?

La inscripció és gratuïta, però les places disponibles són limitades. Us recomanem que us registreu com més aviat millor. Per inscriure's cal enviar un CV i una carta de motivació a Melquíades Calzado (mcalzado@imim.es).

Cliqueu aquí per veure el programa. Més informació

Tots els actes

Vincles relacionats

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte