Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

02/06/2010

Biotechnology Research For A Complex World

Auditori del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona a les 9:00 h

Amb motiu del 20è aniversari del EC-US Task Force on Biotechnology Research, el proper 2 de juny, científics europeus i americans discutiran, a l’auditori del PRBB, el futur de la recerca biotecnològica, la bioeconomia i les seves aplicacions en benefici de la societat. Ferran Sanz, director del Programa de Recerca en Informàtica Biomedica de l’IMIM forma part del Comitè Organitzador.

EC-US Task Force on Biotechnology Research, és un grup de treball creat l’any 1990 per la Comissió Europea, la Casa Blanca, l’Oficina de Ciència i Tecnologia i els organismes de finançament de la recerca biotecnològica als EUA, que actua com a fòrum de debat i reflexió per tal de preveure avui les necessitats de la ciència del demà, mitjançant l'intercanvi d'idees pel què fa a les orientacions futures de la recerca biotecnològica i el desenvolupament de les activitats comunes que impliquen a les comunitats científiques d'ambdós costats de l'Atlàntic.

La conferència tractarà temes com les malalties infeccioses emergents, alternatives als combustibles fòssils, operació de neteja del medi ambient, seguretat alimentària i aliments saludables. Aquesta conferència forma part del programa de la Presidència espanyola del Consell de la UE.

Més informació.

Tots els actes

Biotechnology Research For A Complex World

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte