Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

04/03/2010

Maria Neira, directora de Salud Pública de la OMS, plantejarà la situació després de la cimera de Copenhagen

Auditori del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona a les 16:00h

La Dra Maria Neira, directora del Departament de Salut i Medi Ambient de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) oferirà el proper dijous 4 de març la sessió científica "Post-Copenhagen: Actual agenda del canvi climàtic i la salut".

La Dra Neira explicarà quina és l'agenda després dels acords assolits després d'uns 10 dies de negociacions en la cimera de Copenhagen que va tenir lloc entre el 7 i el 18 de desembre de 2009.

El doctor Antoni Plasència, director general de Salut Pública del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i President del Patronat del CREAL, obrirà la sessió que s'iniciarà a les 16:00 h a l'Auditori del PRBB. No cal confirmar assistència.

Maria Neira González és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Facultat de Medicina de la Universitat d'Oviedo i especialista en Endocrinologia i Malalties Metabòliques per la Universitat René Descartes de París. Professional de la medicina des de 1984, Maria Neira ha realitzat nombroses publicacions científiques, participant en més de 400 seminaris, conferències i presentacions impartides en més de 80 països. Ha coordinat igualment plans estratègics de l'OMS en molts països del Tercer Món.

Tots els actes

Maria Neira, directora de Salud Pública de la OMS, plantejarà la situació després de la cimera de Copenhagen

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte