Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

8 a 10 de desembre de 2009

La música i la ciència

Teatre Principal de Vilanova a les 18:00 hores

La Càtedra UAB "el cervell social" conjuntament amb el Teatre Principal de Vilanova, realitzarà uns tallers en què la neurociència es maridarà amb la música i el teatre. La cita tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de desembre al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú de 18 a 20h.

Els tallers consistiran, per una banda, en l’experiència pròpia dels participants amb activitats on es posaran de manifest i es manipularan els eixos d’espai-temps-cos; per l’altra, amb intervencions de neurocientífics que explicaran com s’ho fa el cervell per copsar la realitat a través d’aquests eixos. Per a participar en una de les tres sessions programades, cal inscriure-s’hi prèviament. La capacitat és limitada.

Inscripcions: info@elprincipal.cat, tel. 93 814 19 52.

Preu: 4€.

Així mateix el dimecres 9 de desembre a les 20:00 h, amb la col·laboració de professionals, cantants i estudiants de l’ESMUC, es farà la presentació experimental i gratuïta de CASPARO, un projecte artístic d’interacció entre l’òpera i la intel·ligència artificial que estan portant a terme entre el CSL SONY de Paris, dirigit per Luc Steels, i la càtedra “el cervell social”.

Veure més informació.

Tots els actes

La música i la ciència

Vincles relacionats

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte