Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

22/03/2023 - Informació general

El Laboratori Antidopatge de Catalunya distingit amb el Premi Catalunya a la Gestió Esportiva en l’àmbit estatal o internacional

L'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP) ha atorgat el Premi Catalunya a la Gestió Esportiva en l'àmbit estatal o internacional al Laboratori Antidopatge de Catalunya de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques. El premi reconeix el paper del Laboratori en la projecció de Catalunya al món, la seva professionalitat i la seva contribució a un esport més net. També es va destacar que és un dels trenta laboratoris acreditats al món per l'Agència Mundial Antidopatge per realitzar controls de dopatge en esportistes, i que treballa per un esport net en diferents cites d'àmbit estatal i internacional.

Els professionals del Laboratori Antidopatge de Catalunya

"Estem molt agraïts i per a nosaltres és un honor rebre aquesta nova distinció. El Premi Catalunya de l'ACGEP reconeix el nostre paper a l'àmbit internacional i la nostra contribució a la projecció de Catalunya en aquest àmbit. Treballem per a organitzacions antidopatge de tots els continents i, per tant, passegem el nom de Catalunya per tot el món" diu la Dra. Rosa Ventura Alemany, directora del Laboratori Antidopatge de Catalunya.

Lliurament del premi

L'acte de lliurament del premi es va fer divendres 17 de març a l'Auditori Joan Cererols del Centre Cultural de Martorell. Martorell va acollir l'acte com a Ciutat Europea de l'Esport 2023.

A través dels Premis Catalunya a la Gestió Esportiva, l'ACGEP vol donar visibilitat i reconeixement a totes aquelles persones, entitats i empreses que cerquen l'excel·lència, la recerca i la innovació per al desenvolupament de productes i serveis de qualitat que contribueixen a millorar la societat del benestar i serveixen d'inspiració per a noves iniciatives. Aquesta és la vuitena edició dels Premis Catalunya a la Gestió Esportiva de l'ACGEP, iniciats l'any 1996.

Totes les notícies

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte