Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

23/02/2023 - Informació institucional

Rosa Ventura Alemany, directora del Laboratori Antidopatge de Catalunya, distingida com a millor dirigent professional de l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport

L’ACDE reconeix així la seva tasca al capdavant del Laboratori i la seva tasca en la realització dels controls antidopatge dels Jocs Mediterranis de Tarragona de l’any 2018.

L'Associació Catalana de Dirigents de l'Esport (ACDE) va atorgar la distinció de Millor Dirigent Professional a la Dra. Rosa Ventura Alemany, directora del Laboratori Antidopatge de Catalunya de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques. La distinció reconeix la seva tasca al capdavant del Laboratori, un dels 30 laboratoris acreditats per l'Agència Mundial Antidopatge al món, i com a coordinadora del Grup de Recerca en control del dopatge a l'esport. També reconeix la tasca del Laboratori en la realització dels controls antidopatge dels Jocs Mediterranis de Tarragona de 2018, i en la gestió dels passaports biològics dels esportistes. Finalment, es reconeixen els resultats científics rellevants que ha aconseguit en els últims anys el Grup de Recerca que coordina la Dra. Ventura Alemany.

L'acte de lliurament de la distinció es va fer divendres 17 de febrer a l'Hotel Catalonia Barcelona Plaza durant la celebració de la Nit del Dirigent, un dels esdeveniments principals de l'ACDE, on es reconeix la tasca duta a terme per Dirigents i exdirigents de clubs, federacions i professionals. En el discurs d'obertura de l'acte, el president de l'entitat, Pere Sust Sagau, va destacar el prestigi internacional del Laboratori Antidopatge de Catalunya i la seva important tasca en favor d'un esport net.

"Aquesta distinció, a més de reivindicar la nostra feina tant en els controls de dopatge com en recerca, ens reconeix també com a part integrant de l'esport català. I aquesta és una molt bona notícia per al Laboratori" diu la Dra. Ventura Alemany, que comparteix el reconeixement amb tot l'equip del Laboratori Antidopatge de Catalunya.

Totes les notícies

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte