Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

20/12/2022 - Informació general

El Dr. Víctor Pérez presidirà la Fundación Española de Psiquiatría y Salud Mental

El coordinador del Grup de recerca en Salut Mental de l'IMIM, encapçala el patronat d'aquesta entitat, creada per la Sociedad Española de Psiquiatria y Salud Mental

El patronat de la Fundación Española de Psiquiatría y Salud Mental ha escollit al Dr. Víctor Pérez, cap del Servei de Psiquiatria de l'Hospital del Mar i coordinador del Grup de recerca en Salut Mental de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques, com a nou president de l'entitat. Aquest nomenament es fa després que el Dr. Pérez deixés la seva responsabilitat com a president del comitè executiu de la Sociedad Española de Psiquiatría y Salud Mental.

Víctor_Pérez

Dr. Víctor Pérez.

Com a màxim representant de la fundació, el Dr. Pérez li correspondrà representar l'entitat, presidir les reunions del seu patronat i executar els acords que s'hi produeixin. L'objectiu de la seva activitat és contribuir al coneixement, desenvolupament i perfeccionament de la psiquiatria i la salut mental i les disciplines que hi estan vinculades.

El Dr. Víctor Pérez

És el director de l'Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions de l'Hospital del Mar i investigador de l'IMIM-Hospital del Mar i del CIBER de Salut Mental (CIBERSAM) i professor titular de la Universitat Pompeu Fabra. Doctorat en Psiquiatria a la Universitat Autònoma de Barcelona, ha desenvolupat la seva tasca assistencial i de recerca en el camp de la neuroimatge, la genètica i la terapèutica en esquizofrènia, trastorns afectius i de la personalitat.

Totes les notícies

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte