IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques

Uneix-te al grup

El laboratori està en recerca constant de candidats apassionats per la ciència i la innovació. Investiguem les bases neurals de la cognició mitjançant electrofisiologia i farmacologia in vivo a ratolins en lliure moviment. Utilitzem ratolins transgènics models de malalties psiquiàtriques i del desenvolupament cerebral a on examinem alteracions en la dinàmica de xarxes neuronals durant l´execució de tasques cognitives. També investiguem els mecanismes cel·lulars de la millora cognitiva mediada per fàrmacs (p.ex. antipsicòtics) i compostos naturals (p.ex. el té verd).

Si estàs interessat a unir-te al nostre grup envia un email a la Dra. Victòria Puig (mpuig3(ELIMINAR)@imim.es) amb una carta de presentació i el teu CV actualitzat.

Posicions obertes:

-Estudiants de Master per realizar la tesi durant el curs acadèmic 2016-2017. Preferiblement Master de Neurociències o similar. Busquem estudiants amb coneixements de programació (Matlab, Python).

-Tècnic amb un contracte TechnioSpring Plus (2 anys). Deadline a l´octubre de 2016. Busquem candidats interessats a posar a punt la tècnica d´optogenètica al laboratori.

Contacte

Group leader:
M.Victoria Puig

Tel:
0034 933160482

Dr.Aiguader, 88, 2ª Planta
08003 Barcelona

© Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques Nota legal | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte