Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

18/05/2023 - Informació general

Es posa en marxa la recollida de dades amb el qüestionari de seguiment PROMES-U

El projecte PROMES-U té per objectiu millorar la salut mental d'estudiants de grau analitzant els factors que poden influir en l'aparició de problemes de salut mental, així com la implementació i avaluació d'intervencions en línia de promoció de la salut mental i de prevenció de problemes de depressió i ansietat.

La recollida de dades de seguiment va començar el passat 4 de maig entre estudiants que van omplir l'enquesta basal fa tot just un any, amb l'enviament d'un correu electrònic a les persones que van cedir el correu electrònic.

En acabar el qüestionari, es rep un informe personalitzat sobre la seva salut mental, així com recomanacions sobre hàbits saludables i recursos disponibles. Les dades recollides permetran millorar el coneixement sobre la salut mental dels i de les estudiants a la universitat.

El projecte PROMES-U és coordinat per l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques, i hi participen la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat de les Illes Balears, la Universitat Jaume I de Castelló, la Universitat Miguel Hernández d'Elx i la Universitat de Saragossa.

Per a més informació, podeu accedir a la pàgina web del projecte o al seu perfil d'Instagram (@estudio_promes_u).

https://youtu.be/kNfR6GIwluM

Totes les notícies

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte