Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

24/02/2022

Impacte de la COVID-19 en pacients No-COVID: comparació d’indicadors de qualitat assistencial i ús de serveis sanitaris

Sessió hibrida a les 13:00h

Us convidem al proper IMIM Seminar organitzat pel Programa de recerca en Epidemiologia i Salut Pública, que tindrà lloc el dijous 24/02/2022 a les 13:00 h en format hibrid. El títol serà "Impacte de la COVID-19 en pacients No-COVID: comparació d'indicadors de qualitat assistencial i ús de serveis sanitaris", a càrrec de la Dra Laia Domingo, investigadora del Servei d'Epidemiologia i Avaluació, IMIM-Hospital del Mar. 

_____________________________________________________________

We invite you to the next IMIM Seminar organized by the Epidemiology and Public Health Program, which will take place on Thursday 24/02/2022 at 13:00 h in hybrid format. The title will be "Impacte de la COVID-19 en pacients No-COVID: comparació d'indicadors de qualitat assistencial i ús de serveis sanitaris", by Dr. Laia Domingo, researcher in the Epidemiology and Evaluation Service of IMIM-Hospital del Mar.

The seminar will be in catalan.

Poster

Hybrid session (Xipre room and Link to access)

______________________________________________________________

Resum

Les conseqüències indirectes de la pandèmia de COVID-19 a l'atenció sanitària de patologies no-COVID ha estat poc quantificada, especialment des del punt de vista de la qualitat assistencial i la seguretat del pacient. Quin ha estat l'impacte de la COVID-19 al PSMAR en l'atenció de pacients no-COVID durant el 1r any de pandèmia? Quines patologies presenten més canvis en els principals indicadors de qualitat i seguretat assistencial? 

Biosketch

Laia Domingo és Llicenciada en Farmàcia (UB, 2005) i Doctora en Salut Pública (UAB, 2013). Des de l'any 2017 és adjunta del Servei d'Epidemiologia i Avaluació de l'Hospital del Mar, on està directament implicada en la promoció de la Qualitat i Seguretat al PSMAR. La seva activitat investigadora s'ha desenvolupat en l'avaluació de serveis sanitaris, especialment en càncer de mama. En aquesta línia va realitzar la seva tesi doctoral, que va completar a la Universitat de Copenhaguen. Actualment participa en diferents projectes de recerca que integren l'ús d'informació sanitària d'atenció primària i hospitalària per a l'avaluació de serveis sanitaris i la qualitat assistencial.  

Tots els actes

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte