Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

03/05/2021 - Informació institucional

Antonio García de Herreros, nou membre de la Comissió d'Apel·lacions de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

El Dr. Antonio García de Herreros, investigador de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) i catedràtic del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut de la Universitat Pompeu Fabra, s'incorpora com a membre de la Comissió d'Apel·lacions de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU Catalunya),  el principal instrument per a la promoció i l'avaluació de la qualitat al sistema universitari català.  

En aquest sentit el Dr. García de Herreros te gran experiència en avaluació ja que des de 2012 participa en les comissions d'avaluació de professorat d'AQU Catalunya. Com a membre d'aquesta comissió s'encarregarà d'estudiar i decidir sobre les apel·lacions que es presentin a les decisions negatives de les acreditacions de Professor Lector, Agregat i Catedràtic, i també sobre la concessió de Trams de Recerca. Dins de la comissió el Dr. García de Herreros  examinarà principalment els expedients de les àrees de Ciències de la Vida i Medicina.

El Dr. Antonio García de Herreros és coordinador del grup de recerca en Mecanismes de la tumorigènesi i progressió tumoral de l'IMIM, la seva recerca està centrada en l'estudi dels mecanismes moleculars que controlen la invasió tumoral i ha publicat més de cent vint articles de recerca en revistes d'àmbit internacional.

Més informació

Totes les notícies

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte