Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

07/11/2022 - Informació general

Els socis de la Sociedad Española de Hematología y Hemoterapia escullen la Dra. Leonor Arenillas com a nova vocal de l’entitat

A la vegada, la cap de secció de Citologia Hematològica del Servei de Patologia de l'Hospital del Mar i investigadora de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques és secretària de la junta directiva del Grupo Español de Citología Hematológica i també ocupa el mateix càrrec al Grupo Español de Síndromes Mielodisplásicos.

La Dra. Leonor Arenillas, cap de secció de Citologia Hematològica del Servei de Patologia de l'Hospital del Mar, integrat a la xarxa de diagnòstic biomèdic i per la imatge, dibi, i investigadora del Grup de recerca traslacional en neoplàsies hematològiques de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques, ha estat escollida com a nova vocal de la Sociedad Española de Hematología i Hemoterapia (SEHH), al LXIV congrés celebrat a Barcelona entre els dies 6 i 8 d'octubre. La Dra. Arenillas ha estat la candidata que va rebre més vots i ocuparà el càrrec durant els pròxims quatre anys.

Aquest càrrec se suma als que també ostenta al Grupo Español de Citología Hematológica (GECH) i al Grupo Español de Síndromes Mielodisplàsicos (GESMD). En tots dos ocupa la secretaria de la junta directiva. En el cas de GECH, on també coordina el projecte principal del grup, l'Atlas de Citología Hematológica, des de l'any 2012. I al GESMD, on abans havia estat vocal, des del 2020.

Totes les notícies

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte