Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

03-03-2023

Tècnic/a Informàtic/a (Cicle Formatiu de Grau Superior en Informàtica i comunicacions o similar) - Primera experiència professional (SOC).

Ref.:
FIMIM2620-MAYOL
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Xavier Mayol Girbau
Títol del projecte:
Sol·licitud de subvencions del programa primera experiència professional a Administracions públiques MRR. Segona convocatòria 2022 (IMIM/Verd/Biobanco/Tècnic informàtic)
Grup / Servei:
Serveis Científico-Tècnics
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Serveis Científico-Tècnics (Programa de gestió).
Tasques que realitzarà:
Assistència en la digitalització de registres, formularis, i procediments, entre altres, usats en l'activitat regular dels Serveis Cientificotècnics. Assistència en el manteniment i gestió de l'activitat dels recursos digitals. Coordinació amb el Servei de Recursos Informàtics (formació). Coordinació amb el Servei de Qualitat (formació).
Formació:
Cicle Formatiu de Grau Superior en Informàtica i comunicacions o similar.
Experiència:
Es valorarà positivament experiència en l'àmbit de recerca biomèdica i experiència en una plataforma cientificotècnica de suport a la recerca, especialment biobanc.
Coneixements:
Anglès: comprensió de textos tècnics, expressió oral i escrita fluïda. Desenvolupament de software. Python i Ruby on rails. Sql. Disseny i especificació de software (documentació de projectes). Utilització de repositoris de versions (github).
Informació addicional:
• Qualsevol persona interessada en aquesta oferta ha de presentar un CV cec, que ha de contenir únicament informació relacionada amb les dades acadèmiques, educatives i laborals del candidat, així com informació de contacte. • El candidat/a, en el moment de la formalització del contracte haurà de ser menor de 30 anys, constar com a persona desocupada i inscrita com a demandant d'ocupació al SOC. • Per a més informació: https://www.imim.cat/media/upload//arxius/ofertes%20de%20treball/2023/BT/PRIMERA%20EXPERIENCIA%20PROFESSIONAL%20-%20SOC/Borsa%20de%20CV%20-%20Primera%20Experi%C3%A8ncia%20Professional%20%28SOC%29%20-%20FIMIM2620-MAYOL.pdf?_t=1677846220
Contracte:
CT formatiu per a l'obtenció de la pràctica professional 12p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 24123.88 € bruts anuals Març 2023

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 30-03-2023.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte