Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

24-02-2023

Tècnic/a Sanitari/a (Grau en Infermeria o titulació equivalent. Es valorarà tenir el Màster en Infermeria Oncològica. Es valoraran altres titulacions relacionades en l'àmbit hemato-oncològic).

Ref.:
FIMIM2617-ALBANELL
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Joan Albanell Mestres
Títol del projecte:
Línia de recerca en assajos clínics d'oncologia
Grup / Servei:
Grup de recerca en teràpia molecular del càncer
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca en teràpia molecular del càncer (Programa de recerca en càncer).
Tasques que realitzarà:
Tasques pròpies d’infermeria a desenvolupar en el marc de assajos clínics d'ocologia. La recollida, processament, empaquetat i enviament de mostres biològiques (sang, orina, PK, CTC, ...). Realització i enviament d'ECG, prendre constants vitals, punxar analítiques d'assaig clínic, col·locar vies endovenoses. Així mateix, realitzarà l’administració del tractament oncològic, SC, IV, etc. Realització d'escales de qualitat de vida i qüestionaris. Elaboració de fulls d'infermeria i recollida de dades, complimentar CRD si procedeix. Assistència a les visites d'inici, monitorització, auditoria i reunions d'investigador.
Formació:
Grau en Infermeria o titulació equivalent. Es valorarà tenir el Màster en Infermeria Oncològica. Es valoraran altres titulacions relacionades en l'àmbit hemato-oncològic.
Experiència:
Es requereix un mínim de 5 anys d'experiència com a gestor/a de casos en pacients afectes d'hemopaties malignes. També, és imprescindible haver treballat en un servei d'oncologia/hematologia i en la realització d'assaigs clínics preferentment en hemato-oncologia.
Coneixements:
És imprescindible tenir coneixements d'anglès, es valoraran altres idiomes. Cal tenir coneixements d'informàtica a nivell d'usuari.
Informació addicional:
Es busca una persona amb capacitat per a treballar en equip, en un entorn hospitalari i amb pacients hemato-oncològics.
Contracte:
Indefinit d’activitats cientifico-tècniques 14p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 34632.14 € bruts anuals Març 2023

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 02-03-2023.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte