Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

06/05/2011 - Informació institucional

L’IMIM en quarta posició per nombre de cites per document a Espanya segons el darrer informe de SCImago

Les institucions catalanes segueixen sobresortint tant en producció com en visibilitat respecte a la resta de l’Estat.

Segons l'informe “Indicadores Bibliométricos de la Actividad Científica Española 2008” realitzat per el Observatorio Español de la Innovación y del Conocimiento i editat per la FECYT, l’IMIM es troba en quarta posició entre les institucions sanitàries que tenen una major visibilitat a nivell espanyol tenint en compte la ratio de cites per document i l’impacte normalitzat que realitza SCImago.

Segons aquest informe, les cinc institucions sanitàries espanyoles més punteres per impacte normalitzat són, per aquest ordre, l’Institut Català d’Oncologia (ICO), el Centre de Regulació Genòmica (CRG), el Centro Nacional de Investigaciones Oncológicas (CNIO), l’IMIM (Institut de Recerca Hospital del Mar) i l’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta. Totes aquestes institucions comparteixen a més llocs destacats en el grau d’internacionalització de la recerca que desenvolupen. Així mateix, per ratio de cites per document, l’IMIM està també en la quarta posició, per darrera del CRG, el CNIO i l'ICO.

D’altra banda, per nombre de documents, destaca el primer lloc de l’Hospital Clínic, seguit de l’Hospital de la Vall d’Hebron i de l’Instituto de Salud Carlos III. Com a conclusió aquest informe destaca la novena posició d’Espanya en el rànquing mundial per nombre de publicacions i el fet que les institucions catalanes segueixen sobresortint tant en producció com en visibilitat respecte a la resta de l’Estat.

Podeu consultar l’informe complert: http://icono.fecyt.es/05%29Publi/AA%29IBACE/indicadores_bibliometricos_2008.pdf

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte