Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

08/10/2021 - Informació institucional

Convocatòria d’una plaça d’investigador/a reconegut (R4)

La Fundació IMIM convoca una plaça d'Investigador Reconegut (R4) amb l'objectiu d'incorporar a la Institució un/a investigador/a líder en el seu camp i de reconegut prestigi internacional a una de les principals àrees de recerca de l'IMIM: Càncer, Epidemiologia i Salut Pública, Recerca Clínica Translacional, Informàtica Biomèdica o Neurociències.

La incorporació del candidat/a serà mitjançant un contracte laboral permanent a temps complet. La seva missió serà dur a terme recerca d'excel·lència i aconseguir-ne una transferència efectiva als problemes de salut més importants de la població, observant, en tot moment, el Codi de de Bones Pràctiques i el Codi Ètic de la institució.

Les funcions principals del càrrec inclouen la planificació i desenvolupament de projectes de recerca, publicació d'articles científics en revistes d'alt impacte, participació en projectes internacionals, transferència i explotació dels resultats de la investigació, difusió de la investigació a la comunitat científica i difusió a la societat en general, així com el desenvolupament del seu equip.

El/la candidat/a ha de comptar amb Doctorat en l'àmbit de la Biomedicina i amb una excepcional trajectòria investigadora, 

La data màxima de presentació de les candidatures és el dia 31 de gener del 2022 inclòs. Les sol·licituds hauran de presentar-se per correu electrònic a l'adreça excellence@imim.es indicant la referència "Recognised Researcher (R4), call FIMIM 05/2021". Caldrà adjuntar la totalitat de la document requerida i en la modalitat sol·licitada a la convocatòria.

Més informació

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte