Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Vols ajudar a avançar la ciència? Fes-te voluntari

Estudi ACTIU

Període reclutament: March 2021 - June 2024

Estudi GO-DS 21: quina és la relació entre la sindrome de Down i l'obesitat?

L'estudi GO-DS21 és un projecte multicèntric, amb la participació de 12 centres de 6 països diferents, que té com a objectiu la identificació i comprensió dels factors que condueixen a comorbiditats comunes en la síndrome de Down, tals com la obesitat i la discapacitat intel·lectual. En aquest estudi, es volen determinar els mecanismes genètics, epigenètics i ambientals que contribueixen a un major risc de desenvolupar aquestes comorbiditats.

Necessitem reclutar 100 participants amb la síndrome de Down d'entre 12 i 45 anys que hauran de realitzar una o dues visites a l'IMIM on es recolliran dades mèdiques, mostres biològiques i es realitzarà una exploració neuropsicològica (incloent aspectes sobre cognició i estil de vida, entre d'altres). D'aquesta manera, la participació a l'estudi no requereix prendre cap tipus de compost o medicament.

Tots els estudis

<p>Estudi GO-DS21</p>

CRITERIS D'INCLUSIÓ

Persones amb síndrome de Down


  • Adolescents i adults d'ambdós sexes d'entre 12 i 45 anys
  • Els pares o tutors legals han de tenir disponibilitat per acompanyar-los a les visites clíniques.

Em vull inscriure

Responsable del tractament: IMIM Destinataris: Les dades no es cediran a tercers. Drets de les persones interessades: Teniu dret a accedir a les dades facilitades, rectificar-les, cancel·lar-les i a oposar-vos al seu tractament, en les condicions previstes per la legislació vigent.

Hospital del Mar Research Institute

Dr. Aiguader, 88, 08003 Barcelona
Vegeu la situació al Google Maps
Tel: 93 316 04 00 · Fax: 93 316 04 10