Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

12 /06/2008

"La dona a la ciència i la tecnologia". Open Session. Projecte WIST

Auditori del PRBB, a les 17 hores

Més de 50 experts d’arreu del món es donaran cita els dies 11, 12 i 13 de juny a l'auditori del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona per tal de presentar els resultats dels últims informes i estudis que analitzen els nous rols femenins que s’estan desenvolupant en la societat de la innovació i el coneixement.

“Barcelona Women in Science and Technology Conference” posarà una atenció especial a la presentació dels primers resultats i conclusions del projecte europeu WIST en el qual s’inspira aquesta conferència.

Projecte WIST

WIST és un projecte d’investigació Internacional finançat pel IV Programa Marc de la Comissió Europea, dirigit per Henry Etzkowitz (pare de la Triple Hèlix). Amb una duració de 18 mesos, l’objectiu general del projecte és analitzar si les desigualtats de gènere de les professions pre-industrials i industrials es mantenen a la era del coneixement i la innovació.

Tots aquells que desitgin assistir a la primera edició de “Women in Science and Technology Conference” poden formalitzar la seva inscripció a través de la pàgina web de WIST Barcelona (www.wistbarcelona.info) o contactant amb la Secretaria Tècnica (secretariat@wistbarcelona.info/ +34 93 419 19 86) on atendran els seus dubtes i aclariments.

Tots els actes

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte