Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

30/09/2014

Factibilitat i utilitat d'una cohort basada en la connexió de la història laboral i la informació sanitària

Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya a les 11:00 h

El Programa d’Avaluació de Serveis de Salut del CIBER d’Epidemiologia i Salut Pública, al qual pertanyen els grups Unitat de Recerca de Serveis Sanitaris-IMIM, Centre d’investigació en Salut laboral -UPF i AQuAS- Departament de Salut, impulsen el subprograma de càrrega de malaltia, a partir de les dades de la Mostra Continua de Vides Laborals de la Seguretat Social.

Unes primeres estimacions, fetes a partir d’aquesta mostra i de dades d'incapacitat laboral temporal i permanent entre 2009 i 2012, mostren que són els trastorns musculoesquelètics (27,4%) i mentals (11,6%) els que suposen una més gran càrrega de malaltia en termes d'Anys Potencials de Vida Laboral Perduts (APVLP).

L’objectiu d’aquest seminari és donar a conèixer la Mostra Continua de Vides Laborals de la Seguretat Social i explorar possibilitats de connexió amb altres fonts d’informació sanitàries.

El seminari, que porta per títol "Factibilitat i utilitat d'una cohort basada en la connexió de la història laboral i la informació sanitària" tindrà lloc el proper dia 30 de setembre a l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (C/ Roc Boronat, 81-95 -Edifici Salvany).

Hi esteu tots convidats!

Veure el programa

Tots els actes

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte