Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

28 de novembre de 2012

Round peg in a square hole: Epidemiology, obesity and the emergence of systems science

Sala Xipre (173.06), 1a planta de l'IMIM a les 15:00h

En el marc de les sessions d'Epidemiologia i Salut Pública de l'IMIM (Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques), el proper dimecres dia 28 de novembre a les 15:00 h tindrà lloc a la sala Xipre (173.06) la sessió que porta per títol: "Round peg in a square hole: Epidemiology, obesity and the emergence of systems science" a càrrec de Thomas A. Glass, codirector del Johns Hopkins Global Center on Childhood Obesity.

El Dr. Glass és expert en epidemiologia social amb amplis interessos en el paper dels factors socials i de comportament en la salut de la població. Ha realitzat investigacions sobre el suport social, les xarxes socials i el compromís social i com afecten la salut i el funcionament en adults grans. Està treballant per desenvolupar i provar un nou sistema d'adquisició de dades en temps real per a mesurar la funció social, física i cognitiva mitjançant sensors.Altres treballs recents exploren les característiques dels entorns construïts i socials i com impacten en diversos resultats de la salut, l'obesitat inclosa.

Thomas A Glass és codirector del Johns Hopkins Global Center on Childhood Obesity. Dirigeix el Baltimore Neighborhood Research Consortium (www.jhsph.edu / bnrc) per l'avanç de la investigació a nivell de barri en l'àrea de Baltimore.

El seminari serà en anglès.

Tots els actes

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte