Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

15 i 16 de novembre al CosmoCaixa de Barcelona

10a. Jornades Científiques INMA 2012

CosmoCaixa (Barcelona)

Aquestes Jornades representen un espai on els científics i investigadors INMA, així com totes les persones implicades directament o indirectament en el Projecte, exposen els resultats dels seus treballs i de les seves investigacions, d'aquí la seva importància.

El Centre d’Investigació en Epidemiologia Ambiental (CREAL- http://www.creal.cat) és coordinador de l’edició d’aquest any, la qual respon al títol ‘Genètica, entorn i salut infantil’. I en el decurs de les mateixes tindran lloc dos esdeveniments als que ens agradaria convidar-lo:

Simposi INMA – Genètica, entorn i salut infantil. En el decurs del matí i inici de la tarda del 15 de novembre tindrà lloc aquest simposi. Obert a tots els nostres col·laboradors, i a tots els professionals en l’àmbit de la medicina i la investigació biomèdica i ambiental.

Conferència oberta al públic. El 15 de novembre, a última hora de la tarda (19h), el Dr. Ferran Ballester moderarà una taula rodona titulada ‘Exposició a compostos tòxics durant l’embaràs i l’infància’ en la que contarem amb la participació de la Dra. Marieta Fernández, el Dr. Joan O. Grimalt i el Dr. Jordi Sunyer. Aquesta taula s’adreça a qualsevol persona, col·laborador d’INMA o no, interessada per la salut infantil.

Més informació a: http://www.proyectoinma.org/presentacion-inma/noticies-projecte/57/jornades-cientifiques-inma-2012-samplia-el-termini-dinscripcio/

Tots els actes

10a. Jornades Científiques INMA 2012

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte