Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

3,4,5 de juliol de 2012

B Debate: Beyond OMICS revolutions: Integrative Knowledge Management for Empowered Healthcare and Research

CaixaFòrum Barcelona i Auditori del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB)

Aquest és el títol de les jornades que liderarà Ferran Sanz, director del Programa de Recerca en Informàtica Biomèdica (GRIB) IMIM- UPF, en el Centre CaixaFòrum de Barcelona, en el marc del B·Debate, els propers dies 3,4 i 5 de juliol. El B·Debate és una iniciativa que pretén contribuir a buscar respostes i solucions a reptes i necessitats socials en l’àmbit de les ciències de la vida i concep el debat com un potent i eficaç mètode de generació de coneixement.

Les jornades de debat, dels dies 3, 4 i 5 de juliol, estan organitzades conjuntament per B·Debate (International Centre for Scientific Debate Barcelona), la Universitat Pompeu Fabra i l'IMIM (Institut de Recerca Hospital del Mar)i reuniran científics i especialistes en les múltiples disciplines relacionades amb la informàtica biomèdica, per tal de discutir els reptes, les necessitats i les oportunitats que suposa el desenvolupament de la bioinformàtica translacional com a eina clau per aconseguir una medicina més efectiva i personalitzada.

En aquesta ocasió les jornades liderades pel Dr. Ferran Sanz versaran sobre dos dels principals reptes actuals de la informàtica biomèdica, d’una banda, la integració efectiva i sinèrgica entre els mètodes computacionals i les tecnologies, i el suport a la recerca en ciències de la vida (bioinformàtica) i en salut i medicina (informàtica mèdica); i de l’altra, el desenvolupament de sistemes de gestió eficaços que permetin la translació del coneixement resultant de la recerca bàsica desenvolupada al laboratori fins a la pràctica clínica.

Els debats que configuren el programa d’activitats de B·Debate són trobades internacionals d’alt nivell científic entre una selecció d’experts de prestigi internacional i científics que desenvolupen la seva activitat a Barcelona i Catalunya, i moderats per líders científics. El B·Debate té programades dotze activitats per aquest any a Barcelona, que es duran a terme en col·laboració amb destacades entitats i centres de recerca del país i internacionals, i en les quals participaran més de 300 científics.

Veure el programa dels debats i el programa del simposi.

Més informació sobre les jornades dels dies 3,4 i 5 de juliol i pòster.

Tots els actes

B Debate: Beyond OMICS revolutions: Integrative Knowledge Management for Empowered Healthcare and Research

Vincles relacionats

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte