Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

14 de març, 18 i 30 d'abril i 6 de juny

Cycle on computational and systems Neuroscience

Lloc a concretar a les 12 hores

El Centre de Recerca Matemàtica organitza el següent cicle de sessions de Neurociència: La propera sessió serà el dia 14 de març i anirà a càrrec del Dr. Nawrot, del Bernstein Center a Berlín. El Dr. Nawrot és un expert en l'anàlisi de dades provinents de múltiples canals en registres electrofisiològics, un dels reptes tècnics fonamentals a què s'enfronta actualment la neurociència de sistemes. Ens parlarà de com es pot extraure informació d'aquesta mena de registres en un context neurobiològic concret.

El dia 18 d'abril, el Dr. Moreno-Bote, de la Universitat de Rochester (NY, EUA), presentarà els seus resultats pel que fa a la base neuronal de la biestabilitat perceptual. El Dr. Moreno-Bote ha treballat a fons aspectes de dinàmica de circuits neuronals, i ara s'interessa per la seva aplicació en fenòmens perceptuals i comportamentals.

El dia 30 d'abril, el Dr. Schimansky-Geier, de la Universitat Humboldt de Berlín, ens parlarà de mètodes analítics per a extreure informació estadística de la dinàmica de neurones individuals. El Dr.Schimansky-Geier és un expert en dinàmica estocàstica aplicada a sistemes excitables, i darrerament està interessat en l'estudi de les distribucions de temps d'espera entre polsos en neurones amb dinàmica subllindar.

Finalment, el 6 de juny rebrem el Dr. Durstewitz, expert en l'estudi computacional i experimental de la dinàmica de xarxa i la seva neuromodulació per dopamina en tasques de memòria de curt abast. Ha publicat els seus treballs en revistes com Nature Neuroscience, PNAS o The Journal of Neuroscience.

Si us plau confirmeu la vostra assistència a cada event mitjancant la nostra adreça: computational-neuroscience@crm.cat

Tots els actes

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte