Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

24/11/2008

Cafè científic: així doncs, què es el càncer?

Cafeteria del CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona), c/ Montalegre, 5 a les 19,30 hores

El grup “Science meets Society – SmS” torna amb l’organització d’un nou cicle de cafès científics gràcies al suport del Centre de Regulació Genòmica. Aquest grup d’estudiants de doctorat i postdocs han estat els artífexs d’aquesta iniciativa que va començar el mes de maig i que continuarà, com a mínim, fins el proper 19 de gener de 2009.

Amb aquesta proposta, el grup de joves investigadors pretén acostar a la societat els avenços de la ciència donant a conèixer la seva feina i oferint un espai de diàleg entre científics i no científics.

El primer cicle de cafès científics que es van organitzar a la primavera-estiu va tenir una molt bona acollida per part dels més de 200 participants i, esperem que aquest segon cicle sigui tan o més enriquidora i participativa.

AIXÍ DONCS, QUÈ ÉS EL CÀNCER?

El pa cremat, el microones, el mòbil... són cancerígens? Són tots els càncers iguals? Com pot ajudar la recerca a la cura del càncer? El càncer s’hereta?

El càncer és molt present a les nostres vides i, per aquest motiu, sovint arrossega molts mites i tabús. Aquest cafè científic es presenta com una oportunitat per a conèixer a fons què és aquesta malaltia i com la recerca l’està desemmascarant.

En aquesta ocasió, el cafè científic comptarà amb la presència de científics que treballen cara a cara amb aquesta malaltia i que en podran donar punts de vista molt diferents.

Els convidats seran:
. Ignacio Blanco. Director del Programa de Consell Genètic de l’Institut Català d’Oncologia (ICO). 
.  Marcus Buschbech. Investigador del Grup Events Epigenètics en Càncer del Centre de Regulació Genòmica (CRG). 
. Beatriz Bellosillo. Adjunta al Servei de Patologia de l’Hospital del Mar.

AFORAMENT LIMITAT A 80 PERSONES

Tots els actes

Cafè científic: així doncs, què es el càncer?

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte