Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

15-06-2023

Tècnic/a de Laboratori (Cicle Formatiu de Grau Superior en anatomia patològica i citologia.).

Ref.:
FIMIM2673-ALBANELL
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Joan Albanell Mestres
Títol del projecte:
Predicción de enfermedad residual después de la terapia neoadyuvante en cáncer de mama HER2 positivo e identificación de estrategias para superar la resistencia
Grup / Servei:
Grup de recerca en teràpia molecular del càncer
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca en teràpia molecular del càncer (Programa de recerca en càncer).
Tasques que realitzarà:
Obtenció i manipulació de mostres biològiques mitjançant tècniques de processament tisular, preparació de mostres per tinció histològica convencional, d'inmunohistoquímica (maneig correcte d'instruments d'automatització (Roche, Agilent), d'hibridació in situ, i inmunofluorescència. Maneig adequat de programes per al posterior anàlisi de les mostres (QuPATH, APERIO...). Preparació de matrius de teixit (tissue microarrays).
Formació:
Cicle Formatiu de Grau Superior en anatomia patològica i citologia.
Experiència:
Experiència mínima de 5 anys en les tasques anteriorment descrites. És imprescindible haver treballat en laboratoris d'anatomia patològica i biologia molecular en centres hospitalaris.
Coneixements:
S'ha de tenir coneixements en les tècniques de processament tissular, preparació de mostres, de tinció histològica convencional, d'histoquímica, d'immunohistoquímica, i d'hibridació in situ.
Informació addicional:
És imprescindible tenir nivell alt d'anglès escrit i parlat i coneixements informàtics a nivell d’usuari d’Office i internet. Es valorarà tenir cursos de tècniques histopatològiques. Es valorarà una persona amb autonomia en la presa de decisions sobre aquest tipus de tècniques i capacitat de donar resposta, sense supervisió, a objectius establerts. Es valorarà haver participat en articles publicats en revistes internacionals indexades i haver participat en projectes de recerca en càncer.Es valorarà la capacitat demostrada per a treballar en equips de recerca, fonamentalment en projectes de recerca traslacional en oncologia.
Contracte:
Indefinit d’activitats cientifico-tècniques 14p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 25396.56 € bruts anuals Juliol 2023

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 21-06-2023.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte