Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

16-06-2023

Tècnic/a de Laboratori (Grau en Ciències Biomèdiques. Es valorarà positivament estar en possessió del Màster en Recerca Biomèdica.).

Ref.:
FIMIM2672-CALON
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Alexandre Calon
Títol del projecte:
Determinación de los marcadores biológicos del "Estudio de fase III, aleatorizado, secuencial y abierto, para evaluar la eficacia de FOLFOX + panitumumab seguido por FOLFIRI + bevacizumab (Secuencia 1) frente a FOLFOX + bevacizumab seguido por FOLFIRI + panitumumab (Secuencia 2) en pacientes con cáncer colorrectal metastásico no resecable, RAS nativo, tumor primario en lado izquierdo, no tratado previamente: CR-SEQUENCE"
Grup / Servei:
Grup de recerca traslacional en microentorn tumoral
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca traslacional en microentorn tumoral (Programa de recerca en càncer).
Tasques que realitzarà:
Purificació i estudi de cèl.lules primàries (càncer, estromals, inmunes) de pacients, cultivu celular, avaluació de tractaments in vitro, ex vivo, transcriptòmica / proteòmica / bioinformàtica, ingenieria celular, FACS, microscopia, tècniques de biologia molecular i inmuno-oncologia. Anàlisi de biòsia líquida.
Formació:
Grau en Ciències Biomèdiques. Es valorarà positivament estar en possessió del Màster en Recerca Biomèdica.
Experiència:
Imprescindible experiència en les tasques anteriormente descrites. És imprescindible haver estat en un grup de recerca traslacional.
Coneixements:
Coneixements de tècniques de laboratori: cultiu cel·lular, Western Blot i immunocitoquímica, PCR, alta experiència en citometria de flux, tècniques de biologia molecular i altres tècniques per estudiar la immunologia del càncer, tècniques immunològiques, cultius cel·lulars, microscòpia, tècniques de biologia molecular, anàlisi de biòsia líquida. Es requereix nivell fluït d'anglès i coneixements informàtics a nivell d'usuari d'Office i internet.
Informació addicional:
Es valorarà positivament l'autonomia en el disseny experimental i interpretació de resultats per portar a terme un projecte científic.
Contracte:
Indefinit d’activitats cientifico-tècniques 14p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada parcial (32 hores/setmana). 22780.11 € bruts anuals Juliol 2023

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 26-06-2023.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte