Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

14-03-2023

Tècnic/a de Laboratori (Llicenciatura en ciències biomèdiques o similar).

Ref.:
FIMIM2628-MAYOL
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Xavier Mayol Girbau
Títol del projecte:
Servei científico-tècnic "Unitat de Citrometria de Flux" en el marc del Conveni de Col·laboració entre el CRG, la UPF i l'IMIM que regula el funcionament de la referida unitat de citometria de flux.
Grup / Servei:
Serveis Científico-Tècnics
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Serveis Científico-Tècnics (Programa de gestió).
Tasques que realitzarà:
- Gestió del programari Agendo: manteniment i configuració del programa. Errors i millores. Formació d’usuaris. - Tasques administratives: facturació, gestió reserves. - Reunions de seguiment de l’Agendo amb els desenvolupadors per la implementació de noves característiques i resolució de problemes. - Gestió programes d’anàlisi de dades de citometria: llicències, instal·lació, resolució de problemes. - Gestió equipament informàtic de la Unitat i xarxes. - Manteniment Web. - Formació d’usuaris nous en l’ús dels equips en autoservei. - Formació específica de separació cel·lular (cell sorting) a usuaris avançats. - Formació d’usuaris en l’ús dels diferents programes d’anàlisi de dades de citometria de flux. - Assessorament dels usuaris en el disseny experimental per l’obtenció de millors resultats, en la resolució de problemes que es puguin presentar i en la interpretació dels resultats. - Operador de citòmetres separadors cel·lulars. - Operador de citòmetres analitzadors. - Manteniment i control de qualitat dels diferents equips. - Cultius cel·lulars i control de l’esterilitat dels diferents equips. - Resolució d’avaries menors en els diferents equips. - Preparació de sorters per a tècniques DNA-free. - Preparació de mostres de cromosomes i sorting de cromosomes. - Participació en projectes de recerca i desenvolupament de la Unitat.
Formació:
Llicenciatura en ciències biomèdiques o similar.
Experiència:
Experiència d'un mínim de 5 anys en una plataforma cientificotècnica de citometria de flux.
Coneixements:
- Idiomes: Català i castellà. Bon nivell d'anglès parlat i escrit, incloent correcta comprensió de textos científics i protocols tècnics. - Coneixement nivell expert en aplicatius informàtics de gestió: Agendo, Oracle, Abac. - Experiència mínima de 5 anys en cultius cel·lulars, citometria de flux analítica, i separació cel·lular per cell sòrting. - Experiència nivell expert amb els següents citòmetres: Fortessa, LSR2, Aurora, FACSaria, BD Influx, i BigFoot. - Coneixement nivell expert en programaris de citometria de flux: DiVa, Spectroflow, Sortware, FlowJo, FCSexpress, ModFit. - Es valorarà positivament expertesa en les següents metodologies: cariotip de citometria de flux i sòrting de cromosomes, sòrting de nanopartícules (virus, vesícules extracel·lulars), i citometria espectral.
Informació addicional:
- Habilitats en el tracte amb usuaris de diferents orígens. - Habilitats en el treball en equip. - Capacitat formativa. - Capacitat organitzativa. - Motivació en aprenentatge i activitats de recerca.
Contracte:
Indefinit d’activitats cientifico-tècniques 14p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 36170.96 € bruts anuals Abril 2023

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 23-03-2023.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte