Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

17-01-2023

Tècnic/a de Recerca (Màster en Matemàtiques o Estadística. Es valorarà Doctorat en Estadística o Bioestadística).

Ref.:
FIMIM2594-MORTIER
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Philippe Mortier
Títol del projecte:
Hacia la prevención personalizada del suicidio: mejorar la evaluación del riesgo clínico y la asignación del tratamiento indicado entre los pacientes con riesgo de suicidio (RECIPROC) (PI22/00107)
Grup / Servei:
Grup de recerca en serveis sanitaris
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca en serveis sanitaris (Programa de recerca en epidemiologia i salut pública).
Tasques que realitzarà:
Tasques de gestió de dades, harmonització de dades i interoperabilitat de dades (principalment dades de registres sanitaris electrònics); aplicació de tècniques de tractament de dades absents (per exemple, ponderació postestratificació, imputació múltiple); anàlisi de dades longitudinals (per exemple, anàlisis de supervivència); aplicació de tècniques d'aprenentatge automàtic; aportació de coneixements matemàtics, estadístics i metodològics en l'execució de les activitats científiques del grup de recerca.
Formació:
Màster en Matemàtiques o Estadística. Es valorarà Doctorat en Estadística o Bioestadística.
Experiència:
Experiència en qualsevol de les següents tasques: gestió de dades (neteja de dades brutes, control de qualitat de les dades, preparació per a la primera anàlisi), tasques d'harmonització i interoperabilitat de dades (p. ex., de dades de registres sanitaris electrònics), implementació de tècniques de tractament de dades absents, anàlisis de dades d'enquestes de disseny mostral complex, anàlisi de dades obtingudes d'avaluacions ambulatòries (p. ex., utilitzant models multinivell, anàlisi de xarxes neuronals), i implementació de tècniques d'aprenentatge automàtic per a augmentar la precisió del model de predicció i identificar els predictors més importants. Es valorarà l'experiència docent per a impartir sessions de formació interna en grup sobre aspectes estadístics i metodològics.
Coneixements:
Es valorarà el coneixement de paquets de programari estadístic (R, Python, SAS, STATA, M-PLUS). Bones habilitats de comunicació i organització són essencials en el nostre equip. Es valoraran coneixements de català, castellà i anglès.
Informació addicional:
Aquesta subvenció podrà ser cofinançada per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, 'Una manera de fer Europa'.
Contracte:
Indefinit d’activitats cientifico-tècniques 12p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 27422.00 € bruts anuals Febrer 2023

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 27-01-2023.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte