Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

16-12-2022

Tècnic/a de Recerca (Màster en Salut Pública o similar).

Ref.:
FIMIM2588-MORTIER
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Philippe Mortier
Títol del projecte:
15269 - Towards Personalized Clinical Management of Suicide Risk through Data-Driven Clinical Decision Support using Transnational Electronic Registry Data (AC22/00006).
Grup / Servei:
Grup de recerca en serveis sanitaris
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca en serveis sanitaris (Programa de recerca en epidemiologia i salut pública).
Tasques que realitzarà:
Coordinació del projecte entre els socis nacionals i internacionals del projecte: comunicació amb la Secretaria de la Convocatòria Conjunta; suport en la redacció de l'Acord de Consorci i del Pla de Gestió de Dades; gestió dels assumptes contractuals i financers; planificació de la reunió de llançament del projecte; coordinació dels paquets de treball a través de les reunions del consorci; i establiment de procediments de seguiment per a garantir que el projecte avança d'acord amb el pla de treball, els objectius i l'impacte esperat, incloent-hi la redacció dels informes de progrés del projecte. Suport en les tasques de gestió de dades del registre: extracció de dades del registre, control de qualitat de les dades, neteja de dades i tasques d'harmonització. Tasques relacionades amb les activitats d'intercanvi i difusió de coneixements: desenvolupament de la pàgina web i els vídeos del projecte, estratègies de comunicació al públic en general i als pacients.
Formació:
Màster en Salut Pública o similar.
Experiència:
Experiència en estudis de recerca en salut pública i/o salut mental. Experiència com a gestor de projectes, així com coordinació d'equips de recerca, gestió de pàgines web de projectes, tasques de gestió de dades i disseny d'estratègies de comunicació.
Coneixements:
Es valoraran coneixements avançats en gestió de projectes, disseny d'estratègies de comunicació, gestió de pàgines web, programació (R) i anglès.
Contracte:
Duració determinada vinculat a programes finançats amb fons europeus (PRTR) 12p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 27965.85 € bruts anuals Gener 2023

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 22-12-2022.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte