Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

24-10-2022

Tècnic de Recerca (Máster relacionado con la investigación biomédica o similar).

Ref.:
FIMIM2545-FERRER
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Montserrat Ferrer Forés
Títol del projecte:
Efectividad del tratamiento de las lesiones masivas del manguito rotador del hombro evaluada con resultados relevantes para el paciente: estudio con metodología mixta (PI18/00152)
Grup / Servei:
Grup de recerca en serveis sanitaris
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca en serveis sanitaris (Programa de recerca en epidemiologia i salut pública).
Tasques que realitzarà:
Gestió de la informació recollida a diferents fonts (entrevistes telefòniques i formularis clínics) i de les bases de dades generades (neteja i control de qualitat de les variables); Anàlisi bivariada i anàlisi multivariada (Equacions d'estimació generalitzades per a mesures repetides); Avaluació del biaix d'indicació de tractament i desenvolupament de 'propensity scores'; Estimació de puntuacions de resultats de qualitat de vida relacionada amb la salut dels pacients participants aplicant els algorismes proposats pels autors originals dels instruments; Preparació de taules i figures per a la memòria final i els manuscrits científics.
Formació:
Màster relacionat amb la investigació biomèdica o similar.
Experiència:
Experiència en: a) organització, harmonització i maneig de bases de dades, b) control de qualitat de bases de dades i imputació de dades, c) anàlisi estadística per a estudis epidemiològics longitudinals amb avaluació de l'efectivitat comparada i d) anàlisi factorial i anàlisi psicomètrica instruments de mesura de resultats percebuts per pacients (PROM).
Coneixements:
Català, castellà, anglès. Coneixements avançats en paquets estadístics STATA, SPSS, R, SAS i M-PLUS. Paquet Office, i habilitats amb programari i plataformes específiques que permeten el disseny de qüestionaris per a la recol·lecció de dades (REDCap, Teleform, QDS...).
Informació addicional:
L'import del cost de la contractació està subvencionat per l'Institut de Salut Carlos III.Aquesta subvenció podrà ser cofinançada per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, 'Una manera de fer Europa'.
Contracte:
Indefinit d’activitats cientifico-tècniques 12p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 21551.76 € bruts anuals Novembre 2022

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 30-10-2022.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte