Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

19/01/2017

"Health Impact Assessment: a tool for health in all policies" a càrrec de David Rojas

Sala Xipre (173.06-1a planta IMIM) a les 13:00 hores

Ens plau convidar-vos al proper seminari del Programa d’Epidemiologia i Salut Pública de l'IMIM (Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques), que tindrà lloc el dijous 19 de gener a les 13h. El Dr. David Rojas, investigador de l'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) ens presentarà el següent seminari: Health Impact Assessment: a tool for health in all policies.

  • Data: Dijous 19 de gener
  • Hora: 13h
  • Sala: Xipre
  • Idioma: Anglès, diapositives en anglès.

Resum:

El seminari es centrarà com una conferència introductòria sobre la metodologia de l'Avaluació d'Impacte en la Salut (EIS), describint la història, tipus, passos i utilitat de l'EIS. El seminari descriurà com l'EIS ajuda als que prenen les decisions a escollir alternatives i millores per prevenir malalties/lesions i per promoure activament la salut. La sessió finalitzarà amb la presentació de diferents exemples locals i internacionals de l'EIS.

CV del ponent

David Rojas-Rueda, MD, MPH, PhD és investigador post-doctoral especialitzat en els enfocaments de l'avaluació de l'impacte de la salut, avaluació de riscos i la càrrega de la malaltia. Va completar el seu títol de metge a la Universitat Nacional de Mèxic i la seva residència en cirurgia general a la Universitat de Guadalajara, Mèxic. A partir d'aquí, va fer un Màster en Salut Pública de la Universitat Pompeu Fabra, seguit del doctorat en Epidemiologia al Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental a Barcelona, Espanya. Ha treballat en temes com ara la contaminació de l'aire, l'activitat física, els accidents de trànsit, la dieta, el risc cardiovascular, l'enverinament per plom, múltiples exposicions ocupacionals, la diabetis i cirurgia experimental. Actualment es troba treballant en projectes europeus en exposome (Helix) i el transport i la salut (PASTA & TAPAS II).

Veure pòster

Todos los actos

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Aviso legal y Política de Privacidad | Política de cookies | Mapa Web | Accesibilidad | Dirección y accesos | Contacto