Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

22/04/2021 - Informació general

Anna Bigas, una de les Top 100 Mujeres Líderes en España

La Dra Anna Bigas, coordinadora del Grup de recerca en cèl·lules mare i càncer de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) i directora científica del CIBER d'Oncologia ha estat escollida una de les Top 100 Mujeres Líderes en España.

Aquest és un rànquing creat per Mujeres&Cia l'any 2011, una revista online de referència entre dones professionals que té per objectiu visibilitzar el talent femení i construir una societat basada en la igualtat.

El dia 21 d'abril a la tarda es va realitzar la Gala Top 100 , aquest any en format híbrid, que va comptar amb  l'assistència de Nadia Calviño, Vicepresidenta Segona del Govern, la soprano Pilar Navarro i la presentadora de TV Sonsoles Onega. A l'acte es va donar a conèixer a les escollides, entre elles la Dra. Anna Bigas en la categoria d'Acadèmiques, investigadores i pensadores. De les 100 escollides, 50 les escull un jurat, 40 Mujeres&Cia i 10 el públic a través de votacions.

Aquesta és la 9 edició de la iniciativa en la que cada any augmenta el número de participants així com la repercussió en els mitjans aconseguint posar a dones professionals, expertes en diferents àrees i amb talent en el focus d'atenció. Enguany han participat 500 candidates, hi ha hagut unes 70.000 votacions i fins ara s'ha visibilitat a unes 5000 dones entre candidates i escollides

La Dra Bigas és la coordinadora del Grup de recerca en cèl·lules mare i càncer de l'IMIM, la vicedirectora de recerca preclínica de l'Institut de recerca contra la Leucèmia Josep Carreras i directora científica del CIBER d'Oncologia (CIBERONC), la seva recerca es basa en estudiar com es generen i es renoven les cèl·lules mare que mantenen els diferents teixits en condicions fisiològiques. Aquests processos tenen grans similituds amb els emprats pels tumors per la seva perpetuació. Sobretot es centra en el sistema hematopoètic i en el procés de la leucèmia.

Aquesta distinció ajuda a fomentar la visibilitat de les dones en tots els àmbits i ofereix reconeixement social i mediàtic a les escollides.

Dra. Anna Bigas. Font: IMIM.

Totes les notícies

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte