Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

17/06/2022 - Informació institucional

La solidaritat impulsa la recerca contra el càncer de pulmó

La Fundació Amics de l'Hospital del Mar i l'Associació per a la Recerca Oncològica donen a la Dra. Edurne Arriola una beca per impulsar la recerca sobre immunoteràpia i càncer de pulmó que es porta a terme a l'Hospital del Mar i l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques.

La recerca en càncer de pulmó que es desenvolupa a l'Hospital del Mar i l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques ha rebut un nou impuls gràcies a la Fundació Amics de l'Hospital del Mar i l'Associació per a la Recerca Oncològica (APRO). Les dues entitats han sumat esforços per donar suport a la tasca dels investigadors en aquest camp.

Xavier_Trias_Edurne_Arriola_Joaquim_Bellmunt

L'acte de lliurament de la beca, amb Xavier Trias, Edurne Arriola i Joaquim Bellmunt.

El president de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar, Xavier Trias, ha volgut destacar que "les dues entitats juntes sumem, som més fortes, i això es tradueix en més suport a la recerca. Un fet que resumeix la nostra identitat i la nostra feina". Per la seva part, el Dr. Joaquim Bellmunt, president d'APRO, ha reconegut que "accions com aquesta són un petit retorn que fa la societat als investigadors i investigadores que tant fan per avançar en la lluita contra aquesta malaltia".

La donació és fruit del sopar solidari organitzat als jardins del Real Club de Polo amb l'objectiu de recaptar fons per a la recerca en càncer de pulmó. S'hi van subhastar objectes donats per personalitats com el pilot de motos Marc Márquez, els germans Pau i Marc Gasol o la nedadora Ona Carbonell.

Totes les notícies

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte