IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques

Agenda

29/10/2018

"Fent un vestit a mida: medicina personalitzada contra el càncer"

Biblioteca Vila de Gràcia a les 19 hores

Tercera xerrada del cicle "Perdent la por al càncer" amb la Xarxa de Biblioteques de Barcelona. Sota el títol "Fent un vestit a mida: medicina personalitzada contra el càncer" les doctores Clara Montagut i Beatriz Bellosillo explicaran com han evolucionat els tractaments contra el càncer i quines eines disposem per aconseguir ser cada vegada més precisos i efectius per a cada tipus de càncer i pacient concret. En aquesta ocasió la xerrada es portarà a terme a la Biblioteca Vila de Gràcia.

Aquest és un cicle que s'emmarca en el projecte "Visions de Ciència" que fa anys que porten a terme les Biblioteques de Barcelona, i que en aquesta ocasió han encarregat a l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) gràcies a l'èxit obtingut amb el cicle de cafè científics que es van organitzar l'any passat.

Cada setmana les xerrades tractaran un tema diferent relacionat amb la malaltia: la immunoteràpia, la genètica del càncer, la medicina personalitzada, el càncer a la tercera edat, el càncers hematològics, la importància de l'exercici i la dieta en el càncer, la gestió de les emocions i com els avenços tecnològics ajuden al tractament. El cicle té una durada de 8 setmanes i les xerrades es faran cada dilluns a les 19 hores alternativament a 4 biblioteques de l'àrea de Barcelona: Biblioteca Camp de l'Arpa, Biblioteca Sagrada Família, Biblioteca Vila de Gràcia i la Biblioteca del Clot.

Amb aquesta iniciativa es vol aportar una mirada optimista sobre les noves teràpies disponibles, la recerca més actual, l'enfocament multidisciplinari, la prevenció, l'apoderament del pacient o la vida després d'un càncer, gràcies a la participació com a ponents dels millors experts de l'Hospital del Mar i de l'IMIM.

More events

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Legal Notice and Privacy Policy | Cookie Policy | Site Index | Accessibility | Find Us | Contact