Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Borses de treball

30-05-2023

PRE-DOCTORAL POSITION AT SOCIAL DETERMINANTS AND HEALTH EDUCATION RESEARCH GROUP (Ref. 2309 – JULIÀ).

Grup / Servei
Recursos Humans
Horari Places vacants Retribució Tipus de contracte Data d'incorporació
- - - - -
Formulari d'inscripció

Els camps marcats amb * són obligatoris

Escriviu les paraules que apareixen a la imatge:

Actualizar

És imprescindible que totes les titulacions sol·licitades estiguin incloses al formulari d'inscripció per ser avaluades. La titulació sol·licitada ha d'haver estat expedida per una universitat Espanyola o degudament homologada pel Ministeri d'Educació d'Espanya.

L’IMIM està acreditat per la Comissió Europea amb el logo HR Excellence in Research que ens compromet amb els principis de la Carta Europea per al personal investigador (European Charter for Researchers) i el Codi de Conducta per a la contractació de personal investigador (Code of Conduct for the Recruitment of Researchers) i compta amb un Pla d’Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes que vetlla per la no discriminació en l’àmbit laboral de la nostra Institució. Totes les persones candidates per a aquesta vacant seran considerades en igualtat d’oportunitats sense restriccions per raó de gènere, raça, religió, nacionalitat, condicions físiques, psíquiques o sensorials, orientació sexual, política o qualsevol altra condició personal.

Aquestes dades seran incloses en un fitxer titularitat de la Fundació IMIM, que està degudament inscrit i que garanteix les mesures de seguretat establertes en la normativa de protecció de dades de caràcter personal vigent. Aquestes dades només seran tractades per part de la Fundació IMIM amb la finalitat de que els seus titulars puguin participar en els processos de selecció gestionats per la Institució, i no es cediran a tercers sense previ consentiment. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en la normativa dirigint-se al Servei de Recursos Humans-IMIM (RRHHconfidencialitat at imim.es).

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte