Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

02-03-2023

Tècnic/a de Laboratori (Cicle Formatiu de Grau Superior en laboratori clínic i biomèdic o similar) - Primera experiència professional (SOC).

Ref.:
FIMIM2619-MAYOL
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Xavier Mayol Girbau
Títol del projecte:
Sol·licitud de subvencions del programa primera experiència professional a Administracions públiques MRR. Segona convocatòria 2022 (IMIM/Verd/Biobanco/Tècnic laboratori)
Grup / Servei:
Serveis Científico-Tècnics
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Serveis Científico-Tècnics (Programa de gestió).
Tasques que realitzarà:
Assistència en la gestió de registres digitals generats als SCT (mostres biològiques, activitat dels usuaris, control de criopreservació, entre altres registres dels serveis). Implementació de controls de qualitat en el consum elèctric dels equips, incloent mesures de reducció. Assistència al processament de mostres (formació). Assistència al manteniment dels Serveis (formació).
Formació:
Cicle Formatiu de Grau Superior en laboratori clínic i biomèdic o similar.
Experiència:
Es valorarà positivament experiència o pràctiques en l'àmbit de recerca biomèdica i experiència en una plataforma cientificotècnica de suport a la recerca, especialment biobanc.
Coneixements:
Anglès: comprensió de textos tècnics (manuals, protocols, normativa), expressió oral i escrita fluïda. Nivell usuari microsoft Excel, i bases de dades tipus SPSS. Es valorarà positivament haver realitzat el curs d'especialització en cultius cel·lulars.
Informació addicional:
•Qualsevol persona interessada en aquesta oferta ha de presentar un CV cec, que ha de contenir únicament informació relacionada amb les dades acadèmiques, educatives i laborals del candidat, així com informació de contacte. • El candidat/a, en el moment de la formalització del contracte haurà de ser menor de 30 anys, constar com a persona desocupada i inscrita com a demandant d'ocupació al SOC. • Per a més informació: https://www.imim.cat/media/upload//arxius/ofertes%20de%20treball/2023/BT/PRIMERA%20EXPERIENCIA%20PROFESSIONAL%20-%20SOC/Borsa%20de%20CV%20-%20Primera%20Experi%C3%A8ncia%20Professional%20%28SOC%29%20-%20FIMIM2619-MAYOL.pdf?_t=1677768549
Contracte:
CT formatiu per a l'obtenció de la pràctica professional 12p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 24123.88 € bruts anuals Març 2023

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 27-03-2023.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte