Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

02-03-2023

Suport a la Recerca (Cicle Formatiu de Grau Superior de l'àrea d'informàtica i comunicacions o similar) - Primera experiència professional (SOC).

Ref.:
FIMIM2616-NOGALES
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Vanesa Nogales Trallero
Títol del projecte:
Sol·licitud de subvencions del programa primera experiència professional a Administracions públiques MRR. Segona convocatòria 2022 (IMIM/Digital/Excel·lència)
Grup / Servei:
Talent i Formació
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Talent i Formació (Programa de gestió).
Tasques que realitzarà:
La persona seleccionada s'incorporarà a l'Àrea de Talent i Formació per donar suport a l'àrea en la digitalització de la unitat de gestió de formació i talent. En coordinació amb el Servei de Recursos Informàtics, participarà en el desenvolupament d’un aplicatiu de gestió de la formació que permeti digitalitzar el procés de detecció de necessitats formatives, el registre i difusió de les accions formatives, la gestió dels cursos i dels seus assistents durant tot el procés d’execució i tancament. Pel què fa a les polítiques de talent i desenvolupament de personal, donarà suport en la cerca de solucions informàtiques per a digitalitzar els processos de registre, avaluació, seguiment i exportació de dades per a la implementació de les polítiques institucionals vinculades a l’atracció de talent o la carrera científica, entre d'altres.
Formació:
Cicle Formatiu de Grau Superior de l'àrea d'informàtica i comunicacions o similar.
Coneixements:
Català i castellà.
Informació addicional:
• Qualsevol persona interessada en aquesta oferta ha de presentar un CV cec, que ha de contenir únicament informació relacionada amb les dades acadèmiques, educatives i laborals del candidat, així com informació de contacte. • El candidat/a, en el moment de la formalització del contracte haurà de ser menor de 30 anys, constar com a persona desocupada i inscrita com a demandant d'ocupació al SOC. • Per a més informació: https://www.imim.cat/media/upload//arxius/ofertes%20de%20treball/2023/BT/PRIMERA%20EXPERIENCIA%20PROFESSIONAL%20-%20SOC/Borsa%20de%20CV%20-%20Primera%20Experi%C3%A8ncia%20Professional%20%28SOC%29%20-%20FIMIM2616-NOGALES.pdf?_t=1677761872
Contracte:
CT formatiu per a l'obtenció de la pràctica professional 12p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 24123.88 € bruts anuals Març 2023

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 30-03-2023.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte