Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

09-03-2023

Tècnic/a de Recerca (Grau en Biologia Humana. Es valorarà formació en salut pública).

Ref.:
FIMIM2621-MORTIER
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Philippe Mortier
Títol del projecte:
Towards Personalized Suicide Prevention - Improving Clinical Risk Assessment and Indicated Treatment Allocation among Patients at Risk for Suicide (202220-30-31)
Grup / Servei:
Grup de recerca en serveis sanitaris
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca en serveis sanitaris (Programa de recerca en epidemiologia i salut pública).
Tasques que realitzarà:
Suport en les tasques de gestió del projecte; disseny i execució d'estudis de recerca qualitativa (entrevistes, grups focals) entre clínics i pacients; realització de revisions sistemàtiques de la literatura i revisió de directrius i protocols basats en l'evidència relacionats amb intervencions de prevenció del suïcidi, inclosa l'avaluació / intervenció ecològica momentània; suport en la gestió i anàlisi de dades, incloses dades de registre i dades longitudinals intensives (EMA); elaboració d'articles científics i informes tècnics de resultats
Formació:
Grau en Biologia Humana. Es valorarà formació en salut pública.
Experiència:
Experiència prèvia en projectes de recerca en epidemiologia i salut mental. Es valorarà positivament: experiència en el disseny i implementació d'Avaluació Ecològica Momentània; fluïdesa en l'ús del paquet estadístic R; bones habilitats de comunicació; participació en articles científics i presentacions en congressos científics en l'àmbit de l'estudi (salut mental / suïcidi).
Coneixements:
Idiomes: Català, castellà i nivell alt d'anglès. Coneixements informàtics a nivell d'usuari. Coneixements d'estadística i eines d'anàlisis de dades (R).
Contracte:
Indefinit d’activitats cientifico-tècniques 12p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 28475.14 € bruts anuals Abril 2023

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 16-03-2023.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte