Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

30-11-2022

Tècnic/a de Laboratori (CFGM en Parmàcia i Parafarmàcia o similar).

Ref.:
FIMIM2565-GRAU
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Santiago Grau Cerrato
Títol del projecte:
Impacto de la monitorización plasmática de niveles de antimicrobianos en resultados clínicos y coste-eficacia en pacientes críticos.
Grup / Servei:
Grup de recerca en patologia infecciosa i antimicrobians
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca en patologia infecciosa i antimicrobians (Programa de Recerca Clínica Translacional).
Tasques que realitzarà:
-Gestió de la medicació: Gestió i control dels productes del servei de farmàcia, d’acord amb les sol·licituds rebudes. Organització de l’emmagatzematge, ubicació i realització de la reposició dels medicaments existents a la farmàcia. Control de caducitats. -Dispensació de medicaments segons les normes d’actuació en institucions sanitàries.Dispensació de medicació a pacients ingressats segons el sistema de dosis unitària, en base a la prescripció mèdica farmacològica.Dispensació de medicació a personal sanitari per cobrir noves pautes o diferents incidències. - Reenvasat de medicaments en dosis unitàries Localització i ubicació dels medicaments a reenvasar. Emmagatzematge del producte final reenvasat. -Suport administratiu.Actualització i classificació de la documentació d’ús intern.
Formació:
CFGM en Farmàcia i Parafarmàcia o similar.
Experiència:
Com a mínim 1 any d’experiència relacionada amb les tasques descrites prèviament.
Coneixements:
Coneixement dels diferents circuits per la dispensació de medicació a pacients hospitalitzats: • Dispensació de medicació mitjançant el circuit de la unidosi. • Reposició dels armaris automatitzats de dispensació de medicaments. • Reposició d’estocs de medicació de les unitats d’hospitalització. Maneig de les diferents eines informàtiques per dur a terme la totalitat de les funcions de l’àrea de dispensació. Coneixement dels diferents processos implicats en la gestió dels medicaments (conservació, punts de comanda, ubicació...).
Informació addicional:
Aquesta subvenció podrà ser cofinançada per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, 'Una manera de fer Europa'.
Contracte:
Indefinit d’activitats cientifico-tècniques 14p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 17823.45 € bruts anuals Gener 2023

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 15-12-2022.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte