Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

24-10-2022

-

Ref.:
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Joan Albanell Mestres
Títol del projecte:
14243: Predicción de enfermedad residual después de la terapia neoadyuvante en cáncer de mama HER2 positivo e identificación de estrategias para superar la resistencia.
Grup / Servei:
Grup de recerca en teràpia molecular del càncer
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca en teràpia molecular del càncer (Programa de recerca en càncer).
Tasques que realitzarà:
La persona seleccionada durà a terme tècniques experimentals en el context d’un grup d’investigació translacional d’oncologia. El candidat realitzarà experiments in vitro de cultius cel·lulars i biologia molecular. Manteniment de línies cel·lulars i assajos de viabilitat, western blot, qRT-PCR, citometria de flux, microscopia. També realitzarà experiments amb models més complexos (cultiu de teixits, 3D, organoids, co-cultius cel·lulars…). Realitzarà i donarà suport en experiments in vivo.
Formació:
Grau en Genètica i és imprescindible tenir el curs de formació de personal investigador usuari d'animals d'experimentació. Es valorarà positivament tenir el màster en recerca clínica especialitat en oncologia.
Experiència:
Es requereix tenir experiència en les tasques anteriorment descrites. És imprescindible haver treballat en un grup de recerca traslacional en oncologia.
Coneixements:
Imprescindible tenir coneixements de tècniques de laboratori: cultiu cel·lular, Western Blot i immunocitoquímica, PCR, citometria de fluxe, tècniques de biologia molecular i altres tècniques per estudiar efectes cel·lulars (viabilitat, proliferació, apoptosi, migració, invasió, dany a DNA). També, és imprescindible tenir experiència en estudis in vivo. Es requereix nivell fluïd d’anglès i coneixements informàtics a nivell d’usuari d’Office i internet.
Informació addicional:
Es valorarà la capacitat demostrada per treballar en equips de recerca, fonamentalment en projectes de recerca translacional en oncologiaAquesta subvenció podrà ser cofinançada per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, 'Una manera de fer Europa'.
Contracte:
Eventual 14p.
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada parcial (32h/setmana) 22449.96 € bruts anuals

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 09-11-2022.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte