Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

23/04/2020 - Informació institucional

Nou president del Comitè Científic Assessor Extern de l’IMIM

Dr. Xosé R Bustelo. Font: CIC

El Comitè Científic Assessor Extern o Scientific Advisory Board (SAB) està constituït per un grup de prestigiosos científics internacionals, experts en les diferents àrees corresponents als programes de recerca de l'IMIM.

Fins fa molt poc el president del SAB era el Dr. Joaquin Arribas però amb la seva incorporació com a director de l'IMIM i director científic del PSMAR passarà a ocupar el seu lloc el Dr. Xosé R. Bustelo, sotsdirector del Centro de Investigación del Cáncer (CIC), Universitat de Salamanca-CSIC, director de la Unitat de Genòmica i Proteòmica i coordinador del Programa de Mecanismes de progressió tumoral del mateix centre. Així mateix, també és membre del Comitè de Direcció del CIBERONC.

El Dr. Bustelo és Doctor en Biologia per la Universitat de Santiago de Compostel·la, la seva formació científica inclou diverses estades a centres de recerca internacionals com el Bristol Myers Squibb Pharmaceutical Research Institute (Princeton, New Jersey, EUA), com a postdoc i posteriorment com a Research Scientist i al Department of Pathology de la State University of New York (Stony Brook, New York, EUA, com a professor associat.

Des del seu retorn a Espanya, ha treballat com a Científic Titular (2000-2004), Investigador Científic (2004-2005) i Professor d'Investigació (2005-fins ara) del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC).

La seva recerca es centra en la caracterització funcional de molècules implicades en la transducció de senyals que posseeixen capacitat oncogènica, amb especial èmfasi sobre oncoproteïnes que connecten l'estimulació dels receptors de membrana amb rutes de senyalització implicades en canvis citoesquelètics i mitogènics.


Més informació

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte