Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

10/06/2005 - Acte

Workshop “Pharmacogenomics and Pharmacogenetics: Current Challenges and Bioinformatics Support", GRIB, 11 i 12 de juliol

Aquesta trobada intentarà oferir una perspectiva actualitzada de quins són els reptes actuals en farmacogenòmica i farmacogenètica, fent especial èmfasi en el paper que juga la bioinformàtica. Segons el professor Ferran Sanz, un dels organitzadors del workshop, “la revolució òmica implica moltes oportunitats i reptes en el cicle de vida d’un fàrmac, des de la identificació i validació de dianes farmacèutiques fins a la selecció de la dosi del tractament adequat per a cada individu”.

Per tal d'assolir aquests objectius, el workshop comptarà amb la presència de professors tant internacionals com de l’entorn del PRBB. Entre ells hi haurà Urs A. Meyer, de Biozentrum, Universitat de Basilea; Teri E. Klein, director de PharmGKB, de la Universitat d'Stanford; Scott Boyer, d'AstraZeneca Suècia, i David Gurwitz, de la Facultat de Medicina Sackler, Universitat de Tel-Aviv, els qui s’alternaran amb investigadors de l’entorn del PRBB com Rafael de la Torre, Roderic Guigó, Jaume Bertranpetit i Xavier Estivill.

L'acte està organitzat per Ferran Sanz, coordinador del GRIB; Rafael de la torre, de la URF/IMIM; Ángel Carracedo i María Isabel Loza, de la Universitat de Santiago de Compostela, i compta amb la col·laboració del D-CEXS/UPF, l’IMIM, l'Instituto Nacional de Bioinformática, INB, i les xarxes INFOBIOMED i inBioMed, a més del recolzament de "Prous Science".

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte