Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

04/12/2018 - Acte

Finalitza el cicle “Perdent la Por al Càncer” amb més de 700 assistents

En el marc del projecte "Visions de Ciència" de la Xarxa de Biblioteques de Barcelona

El cicle de conferències "Perdent la por al càncer" que ha organitzat l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) amb la Xarxa de Biblioteques de Barcelona va finalitzar ahir dilluns 3/12 amb una acollida excepcional per part de la ciutadania. Una mitjana de 80 persones ha participat a cadascuna de les xerrades, el que demostra l'interès de la població en els temes de salut i de recerca. Els assistents han valorat l'esforç realitzat per a explicar els diferents aspectes en l'entorn de la lluita contra el càncer, la qualitat dels ponents i la possibilitat d'interactuar-hi en un entorn diferent.

Cada setmana les xerrades han tractat un tema diferent relacionat amb la malaltia: la immunoteràpia, la genètica del càncer, la medicina personalitzada, el càncer a la tercera edat, el càncers hematològics, la importància de l'exercici i la dieta en el càncer, la gestió de les emocions i com els avenços tecnològics ajuden al tractament. El cicle ha tingut una durada de 8 setmanes i s'ha realitzat alternativament a 4 biblioteques de l'àrea de Barcelona: Biblioteca Camp de l'Arpa, Biblioteca Sagrada Família, Biblioteca Vila de Gràcia i la Biblioteca del Clot.

El cicle s'ha emmarcat en el projecte Visions de Ciència, uns cicles que s'organitzen trimestralment des de la Xarxa de Biblioteques de Barcelona per apropar els temes científics a la ciutadania, i que en aquesta ocasió han encarregat a l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM).

L'alt nivell de tots els ponents, la seva implicació en el projecte i la col·laboració de les Biblioteques i dels seus professionals, ha possibilitat aquest èxit. Moltes gràcies a tots i esperem tornar a programar esdeveniments similars en un futur.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte