Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

14/05/2018 - Informació institucional

L'Hospital del Mar i l'IMIM obtenen gairebé un milió d'euros de la segona convocatòria del PERIS

Formen part de les 22 institucions de recerca que han obtingut ajuts del Pla Estratègic de Recerca i Innovació en Salut (PERIS)

La segona convocatòria dels ajuts PERIS (Pla Estratègic de Recerca i Innovació en Salut) ha atorgat a l'Hospital del Mar i a l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM), gairebé un milió d'euros per tirar endavant diversos projectes, així com per incorporar científics i tecnòlegs i intensificar facultatius i personal d'infermeria. En total, el Departament de Salut ha concedit 109 ajuts a 22 institucions de recerca, amb una quantitat total per al període 2018-2020 de 8,6 milions d'euros.


Les propostes aprovades són un projecte de salut mental en el qual l'IMIM actua com a coordinador i altres 5 en els quals té participació. També es beneficia d'ajuts per a la intensificació de 4 facultatius i 2 professionals d'infermeria i de 3 ajuts per incorporar científics i tecnòlegs als seus grups de recerca en salut.

Els ajuts PERIS 2018-2020

El PERIS, establert per al període 2016-2020, defineix les línies generals de recerca i innovació del Departament de Salut en els pròxims anys. El seu propòsit és millorar la salut dels ciutadans a partir del coneixement generat per la recerca i la innovació.

La segona convocatòria, resolta el passat 16 de febrer, ha gestionat prop de 350 propostes, avaluades per una quarantena d'experts independents amb la coordinació de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS). Una setantena de grups d'investigació es beneficaran d'un d'aquests ajuts. Cal recordar que cada euro invertit en recerca equival a un retorn de tres euros en valor social i econòmic.
 

Més informació: http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/305712/ca/22-organismes-recerca-rebut-ajut-peris-seva-segona-edicio.do

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte