Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

02/11/2017 - Informació general

La Unitat d’Innovació rep el certificat de qualitat Aenor

L'acte d'entrega s'ha portat a terme avui 2 de novembre

La Unitat d’Innovació ha rebut avui l’acreditació de qualitat concedida per Aenor que certifica que té implantat un Sistema de Gestió d'R+d+I d'acord amb els requisits de la Norma UNE 166002: 2014. Aquesta norma estableix una sèrie de directrius pràctiques per a la formulació i el desenvolupament de polítiques d'innovació i transferència d'acord amb les activitats desenvolupades per cada organització.

Avui 2 de novembre s’ha fet efectiva l’entrega del certificat a mans de la directora de l’àrea de Catalunya d’Aenor, Eva Subirà Jiménez, que ha fet entrega del document acreditatiu al Director de l’IMIM, Joaquim Bellmunt, en el transcurs d’un acte que ha comptat amb la presència Lluís Grande, Director d’Innovació del PSMAR i de Josep M. Vinué, Responsable de la Secretaria Tècnica del PSMAR en nom de la Gerència del PSMAR, a més de membres de la direcció de l’IMIM, de l’àrea d’Innovació i de l’àrea de Qualitat de l’Institut.

L’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques, com a Institut d’Investigació Sanitària, pertany a la Plataforma d'Innovació en Tecnologies Mèdiques i Sanitàries (Itemas) i ha aconseguit aquesta certificació gràcies a la millora de la identificació d'idees innovadores, de les necessitats de desenvolupament i avaluació de tecnologies per a la seva comercialització i la seva implantació en la pràctica assistencial.

La Plataforma d'Innovació en Tecnologies Mèdiques i Sanitàries (Itemas) és una de les plataformes de suport a la recerca en Ciències i Tecnologies de la Salut promoguda per l'Institut de Salut Carlos III i formada per les unitats d'innovació de 29 grans centres del Sistema Nacional de Salut, el Ministeri de Sanitat i el Centre Nacional d'Investigacions Cardiovasculars.

Aquesta certificació ha estat possible gràcies a l'aposta per l'excel·lència, la millora contínua i el foment de la cultura innovadora dins de l'Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques i en el marc global del Parc de Salut Mar (PSMAR). A més, aquesta acreditació ha estat promoguda i finançada des de la plataforma Itemas.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte