Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

19/10/2017 - Informació institucional

Campanya per impulsar la recerca en càncer de mama

La campanya s'ha posat en marxa coincidint amb el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama

L'Associació Front Marítim Barceloneta (AFMB) impulsa una campanya de sensibilització i micromecenatge per a la recerca en càncer de mama que es realitza a l'Hospital del Mar i l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques. L'entitat ha engegat la iniciativa coincidint amb el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, amb l'objectiu de realitzar accions de captació de fons per als diversos projectes de recerca que s'hi estan desenvolupant. La campanya compta amb el suport i col·laboració de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar.

La sensibilització per la prevalença d'aquesta patologia, 1 de cada 8 dones la desenvoluparan, i la proximitat d'un gran centre de recerca com és l'Hospital del Mar ha estimulat als associats de l'entitat per engegar la campanya. Segons l'Associació Espanyola Contra el Càncer, el de mama és el tumor maligne més freqüent entre les dones de tot el món, a excepció dels càncers de pell no melanomes. A Catalunya la taxa d'incidència és de 83,9 casos per cada 100.000 habitants.

Per tot plegat, l'AFMB ha convidat a tothom a col·laborar a la tasca de l'Hospital del Mar, perquè hi ha #1000raons per contribuir. Per fer-ho, s'han programat diverses accions de captació de fons així com la celebració d'un gran esdeveniment el dia 11 de novembre al Parc de la Barceloneta, on els assistents gaudiran d'un programa d'activitats i podran adquirir unes polseres solidàries. Durant els mesos d'octubre i novembre, ja es podran fer aportacions a la campanya en els locals dels establiments associats a l'AFMB. S'ha posat en marxa el repte #1000raons a la plataforma de crowdfunding solidari migranodearena.org i es poden adquirir entrades a ticketea.com (Evento familiar #1000 raons) i a l'espai solidari al centre comercial Diagonal Mar.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte