Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

29/03/2006 - Informació institucional

L’IMIM compte amb una nova unitat de recerca, la URTEC

Aquest procés ha consistit en una primera fase de presentació de documentació: una memòria-proposta justificant la seva creació, la composició de l’equip i les publicacions i projectes aconseguits pels seus membres en els darrers 10 anys. I, en una segona fase d’avaluació, en la que la Comissió de Recerca, en una reunió específica, va resoldre favorablement la proposta de creació d’una nova Unitat.

La Unitat ha estat creada coordinadament amb la Unitat de Recerca Traslacional en Tumors Sòlids (URTTS) i té com objectiu principal millorar el tractament dels tumors sòlids malignes mitjançant la recerca preclínica en models in vitro i ex vivo, els estudis farmacodinàmics i els assaigs clínics.

El seu equip investigador integra membres dels Serveis d’Oncologia Mèdica i Anatomia Patològica, i inclou metges, farmacèutics i biòlegs, que ja estan treballant en projectes comuns i finançats. L’equip té una orientació traslacional molt definida ja que consta d’investigadors bàsics i clínics, molts d’ells amb una experiència clínica i científica de més de 10 anys.

Ara mateix la URTEC està formada per un total d’onze persones, 4 de les quals provenen de la URTTS: 1 coordinador, 6 investigadors sèniors, 1 investigador postdoctoral i 3 investigadors predoctorals. La seva composició exacta és la següent:

Nom i cognoms - Tipus investigador - Institució

JOAN ALBANELL - coordinador - HMAR-IMASANA ROVIRA - investigador sènior - IMIM-IMASXAVIER FABREGAT - investigador sènior - HMAR-IMAS IGNASI TUSQUETS - investigador sènior - HMAR-IMAS JOAQUIM BELLMUNT - investigador sènior - HMAR-IMAS JOAN CARLES - investigadors sènior - HMAR-IMAS JOSEP Mª COROMINAS - investigador sènior - HMAR-IMAS CLARA CAMPÀS - investigador postdoctoral - IMIM-IMAS CLARA MONTAGUT - investigador predoctoral - HMAR-IMAS CRISTINA OLIVA - investigador predoctoral - IMIM-IMAS ALAN DEL CARPIO - investigador predoctoral - IMIM-IMAS

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte