Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

28/10/2014 - Informació institucional

Roberto Elosua nou membre de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya

El proper 18 de novembre a les 19:00 h tindrà lloc l’acte oficial pel qual el Dr. Roberto Elosua, coordinador del Grup de recerca en epidemiologia i genètica cardiovascular de l’IMIM juntament amb el Dr. Antoni Trilla, cap d’epidemiologia de l’Hospital Clínic de Barcelona, seran nomenats Acadèmics Corresponents per Elecció i passaran a formar part de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya amb caràcter vitalici.

L’acollida dels nous Acadèmics Corresponents anirà a càrrec dels Acadèmics Numeraris doctors Antoni Bayés de Luna i Miguel A. Asenjo i Sebastian. En l’acte els nous membres hauran d’impartir una sessió de 20 minuts que, per part del Dr. Elosua será “L’epidemiologia: estudiant poblacions per a millorar la salut individual” i per part del Dr. Trilla serà “Qualitat i seguretat de l’assistència hospitalària a Catalunya. La Central de Resultats”.

La Reial Acadèmia de Medicina fou creada l'any 1770 i actualment consta de 60 acadèmics numeraris elegits per votació entre els propis membres; 15 acadèmics d'honor; 120 acadèmics nacionals per elecció o premi i acadèmics corresponents estrangers sense limitació de nombre. Acull metges i, des de 1874, professionals sanitaris de ciències afins (farmacèutics, veterinaris, biòlegs,…).

Les principals funcions de l'Acadèmia són les de ser òrgan consultiu de les administracions sanitària i de justícia, impulsar els estudis sobre Història de la Medicina Catalana i organitzar els Congressos d'Història de la Medicina Catalana i, finalment, Impulsar els debats sobre qüestions sanitàries d'actualitat.

L’acte tindrà lloc a la seu de la Reial Acadèmia de Medicina (Carrer del Carme, 47) i hi esteu tots convidats.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte