Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

10/10/2014 - Informació institucional

Es presenta el videojoc Brainful Legends per a persones amb discapacitat intelectual

És un dels projectes seleccionats per la Plataforma de crowfunding Precipita de l'ISCIII

El Ministeri d'Economia i Competitivitat a través de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia va presentar el passat dia 9 d'octubre a la seu de l'Institut Carlos III de Madrid la plataforma Precipita, destinada a promocionar projectes d'especial interès perquè siguin finançats a través del micro-mecenatge (crowdfunding), petites aportacions de particulars.

Un dels projectes seleccionats que es va presentar és Brainful Legends, un videojoc d'estimulació cognitiva, amb base científica, modern, divertit i, sobretot, accessible a totes les persones amb discapacitat intel·lectual. Es tracta d'un joc educatiu i orientat a l'aprenentatge de competències i habilitats, tant específiques com generals. Aquest projecte està assessorat per neuropsicòlegs i neurofarmacòlegs de l'IMIM (equip de Rafael de la Torre/Susana de Sola) i neurobiòlegs del Centre de Regulació Genòmica (CRG, equip de Mara Dierssen), i desenvolupat per Óscar García Pañella (Escola de Noves Tecnologies Interactives de la Universitat de Barcelona i Cookie Box) i Richard Hebert (BLOOM - Centre 3D i Tecnologies Emergents - Girona).

La recaptació a través de la plataforma Precipita permetrà finançar el desenvolupament de la prova demo del videojoc.

Més informació en el següent link: www.precipita.es/proyecto/videojuego-para-la-estimulacion-cognitiva-de-las-personas-con-discapacidad-intelectual.htmlhttp://www.precipita.es/detail/videojuego-para-la-estimulacion-cognitiva-de-las-personas-con-discapacidad-intelectual.html

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte