Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

09/05/2014 - Acte

Conferència de Primavera GPCR 2014

La comprensió de la naturalesa complexa de la funcionalitat dels receptors acoblats a proteïnes G (GPCR) i explotar aquest coneixement per al disseny de nous moduladors GPCR ha estat el focus central de la Conferència de Primavera GPCR 2014 que ha estat organitzada per les investigadores del GRIB (IMIM-UPF) Jana Selent i Maria Martí al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona els dies 28 a 30 d’abril.

Els GPCR’s comprenen una gran família de proteïnes de receptors transmembrana que perceben molècules fora de la cèl·lula i activen les vies de transducció de senyals i, finalment, les respostes cel·lulars.

Durant aquest esdeveniment de 3 dies, els investigadors van presentar i discutir els més recents avenços en la investigació GPCR amb l'objectiu final de proporcionar noves oportunitats per als tractaments originals d'una àmplia gamma de malalties.

El programa de la conferència va atreure més de 150 experts internacionals en aquesta família de receptors. Es va donar un especial èmfasi a les contribucions dels joves científics en forma de converses breus i cartells.

Cal destacar també que l'esdeveniment va ser un èxit per la promoció i enfortiment de la comunitat GLISTEN, una xarxa multidisciplinària europea recentment establerta d'investigadors que investiguen la senyalització dels GPCR’s.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte